Om LH

Leksehjelpen er et Enkeltpersonforetak. Foretaket er registrert i Brønnøysundregistene; Enhetsregisteret og Foretaksregisteret. Formålet er å kunne tilby leksehjelp til elever og studenter på alle nivå.

Annonsene du ser her på Leksehjelpen.no er fra leksehjelpere som tilbyr leksehjelp innen sine fagområder. De er ikke ansatt hos Leksehjelpen, som innebærer at Leksehjelpen ikke er en del av avtaler som inngås mellom tilbyder og kunde.

Pris for å motta leksehjelp vil variere med klassetrinn, bosted mm. Be om et tilbud fra den enkelte annonsør før avtale inngås.

Alle som tilbyr sine tjenester på våre nettsider må være registrert hos Leksehjelpen med navn, adresse, telefon, og epost for å kunne tilby sine tjenester. Av hensyn til våre annonsører vises ikke alle disse opplysningene på våre nettsider. Du tar kontakt med den enkelte annonsør ved å bruke kontaktskjemaet under hver annonse.

Velger du som kunde å registrere deg, (frivillig), slipper du å fylle ut navn og epost når du kontakter en leksehjelper, samtidig som leksehjelperen får de opplysningene han eller hun trenger for å kontakte deg.

Leksehjelpen foregår ikke bare hjemme hos eleven, men hos leksehjelperen, på skolen og noen ganger på foreldrenes arbeidsplass.

Leksehjelpen
Øvre Mastemyr 15
3736 Skien
Tel.: 934 22 226